Ahoj, zaciatkom augusta sa chystame vyrazit na cestu po Balkane - Albansko, Kosovo, Cierna Hora, Rumunsko a dalsie, vsetko zalezi od casu a chuti. Ak by mal niekto zaujem sa pridat, cestovanie viacmenej stopom, a peso, ozvite sa.
Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!
- Ak chceš pridať nový Komentár je potrebné sa prihlásiť alebo zaregistrovať.
ja chcem ist tiez stopom po balkane.. ale vynechal by som Rumunsko.. nanajvys, tak Bulharsko a urcite Srbsko a Bosnu.. Peso ist, podla mna, nema logiku, takze rozhodne stopom a otazny je aj pocet ludi, kedze ist vacsia skupina, tak to naraz nikto nezoberie.
Rumunsko, chcem navstivit urcite, kedze tam chcem stravit par dni na horach, vidiet miesto drakulu, a podobne zaujimavost, a odtial by som sa rad vybral smer srbsko, kosovo.......Bulharsko ma moc nelaka, ani ako ostatne turistami zaplavene destinacie.
Ahoj ja by som sa možno aj pridal napíš mi nejaké bližšie info na mail ako si to asi predstavuješ. [email protected]
No ale miesto Draculu je taketo turistami zaplavene miesto :D viem co hovorim, lebo som tam bol.. :D:D A to nielen Brasov, ci pseudodraculovsky hrad Bran ale aj Shigishoara, ci Sibiu. No ako do RO chcem ist ale kedze som tam bol minuly rok, tak asi skor nie.. a na RO rozhodne treba viac ako par dni, hlavne ked chces ist aj na hory.. Bol som tam tri mesiace a nestacilo.. a jA tiez nie som mainstreamovy turista, preto chcem ist aj do Bulharska ale urcite nie na plaze, ci do Albanska alebo Macedonska, Crnej Gory ap. Ak by si kazdej krajine venoval len 5 dni, tak budes tripovat mesiac a to musis pocitat aj prepravu, ktora nie vzdy je idealna..
Cavte kedy vyrazate? Je to este aktualne? Odkial startujete?
[email protected]