Bosna, Montenegro, Chorvátsko

Nazdar,

 

Hľadám niekoho podobne poblázneného do cestovania ako som aj ja, minulý rok som bol v Macedónsku pomocou vlaku a chôdze s ubytovaním v stane alebo hosteloch. Celkovo ma 2 týždne vyšli na cca 250e z čoho väčšina ceny boli lístky na vlak. Chôdzou som prešiel pár stoviek kilometrov, spoznal miestnych rybárov aj policajtov, pokecal si aj s náčelníkom polície a spoznal krásnu prírodu.

Ale teraz k veci, už o Macedónsku mi hovorili všetci známi že je to bláznovstvo, a tak som išiel sám. Teraz plánujem Bosnu a hercegovinu, cez Sarajevo do národného parku, vyliezť Magić, Velikij Vitao, potom si oddýchnuť a zrelaxovať sa v dedinke v čiernej hore pri jazere (ak sa podarí nájsť ubytko možno sa aj vyspať v posteli :) potom cesta do Dubrovnika, chytiť loď na jeden z chorvátskych ostrovov, tam sa na pár dní zašiť užiť si nejakú odľahlú pláž. Následne späť do Bosny, pozrieť Mostar, Sarajevo a späť na svk.

Výlet rátam tak cca 3 týždne ale uvidí sa počas cesty. Ak by mal niekto zájem, išli by sme pokecať, vyskúšať nejakú menej náročnú turistiku aj so stanmi nech vidíme či sme na tom podobne kondične a povahovo predsa len počas tých túr v horách to budú celé dni bez jediného človiečika :)

ešte som zabudol odhadovaný termín je August v podstate skoro celý

Ahoj, aj ja by som sa pridala ak este stale hladas niekoho.
Ozvi sa prosim: [email protected], 0949248859

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi