AZAD CK

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

CK AZAD – detsky tabor Spanielsko 12-18 r., hotel Samba Lloret de Mar

2 dni pred odchodom sme nemali vobec ziadne pokyny. Pocas dvoch dni v autobuse deti nemali vobec ziadne jedlo ani napoje. V popise boli uvedene nekonkretne veci. Na 20 deti bol iba jeden dozor. Neviem si predstavit kebyze sa stane uraz a musi niekoho doprevadzat k doktorovi, kde ostanu ostatne deti.
Deti mali moznost ist same do nocnych klubov a pozivat alkohol. Ziadne aktivity, ziaden program. Hotel stary, so zuvackami na kobercoch. Hotelova sluzba kradla a upratovanie bolo temer nulove, bez vymeny uterakov.
Velmi daleko od mora, wifi iba dole na prizemi.
CK neodporucam.

Na konci júla sme strávili nádherný pobyt sprostredkovaný CK AZAD v Tučepi, vila Hermína. Musím len chváliť. Ubytovanie v pohode. Jedávať sme chodili do blízkeho hotela a strava bola vynikajúca. More priezračné a teple. Absolvovali sme krásny výlet loďou na opustenú pláž, kde nebol nikto len my. Kapitán nám urobil super program aj s vynikajúcim obedom. Tento výlet sme si ale našli sami. Prostredie Tučepi je naozaj krásne a na budúci rok ideme znova. A opäť s CK Azad. A ešte musím spomenúť autobusy, ktoré boli veľmi pohodlné.

Neodporúčam do tohoto zariadenia!!!
Žiadne pripojenie na wi-fi, matrace preležane, klima za velky príplatok aj tak skoro nefuncna,filtre su zanesene.
No proste naozaj neodporúčam aj terajší účastníci zájazdu neodporúčajú z 23.8.20019 do 1.9.2019.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi