Autom alebo Karavanom po Europe

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Cavte, s priatelkou sa chystame v lete niekam na dovolenku po europe(podla financii), co najviac toho pochodit, spať nám nerobi problem v aute na plaži a podobne.. :) mame mercdes w123 300d piano ktory je znamy svojou vydrzou a pohodlim ale zas spotreba tam je okolo 10l, mozete sa knam pridat aj na vlastnom aute a je vecou dohody kam sa vyberieme :) piste na [email protected] sme s Trnavy a mame okolo 20r .. Alebo sa pridame ;)

Toto znie ako veľmi dobrý plán na cestu, pričom tu možno zažiť veľa dobrodružstiev a vidieť veľa pamiatok. Viem, že je to síce trochu iné cestovanie, ale o cestách do Európy s karavanom tu už na Dobrodruh.sk máme zopár článov. Čo sa týka kempovania a podobne, sú ale podmienky rovnaké, či už idete karavanom alebo chcete prespať v stane vedľa auta. Tu sú linky na članky Karavanom do Norska a do Grécka:

http://www.dobrodruh.sk/cestopisy/karavanom-po-norsku#

http://www.dobrodruh.sk/cestopisy/grecko---1000-mil-sakaravanom#

inak mam aj karavan ale pride mi zbytocne tahat ho zosebou, nakolko sa zvysia naklady a nieje to moc prakticke, mam ho skor na cestovanie po slovensku.. teda este ho renovujeme a pojde sa vyskusat :)

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi