Krása Slovenska zachytená v ilustráciách

Aj vy patríte k ľuďom, ktorí už netrpezlivo čakajú kedy skončia obmedzenia, aby ste si mohli naplno vychutnať radosť z turistiky a cestovania? Skúsime vám skrátiť čakanie sériou postrov.

Autorom je slovenská firma TriTri spod Tatier

Ilustráciou a pestrosťou jej foriem chcú zachytiť jedinečné stvárnenie miest ktoré stoja za to, aby ste ich aspoň raz v živote navštívili. Všetko to pekné, čo človek zažije alebo uvidí, by si najradšej navždy zapamätal a zachoval v pamäti.

V rámci projektu vytvorili prvú sériu 10 postrov, všetky sú po vizuálnej stránke precízne ilustrované aby čo najlepšie vystihovali danú lokalitu. Nájdete medzi nimi napríklad Gerlachovský štít, Ďumbier, Telgártsky viadukt alebo najkrajšie banské mesto na Slovensku Banskú Štiavnicu.

TriTri postre Slovenska

Postre sú dostupné v rozmere 29,7 cm x 42 cm

K nim máte možnosť si zakúpiť drevený rámik vyrobený na Slovensku, ktorý vaše dielo dokonale zvýrazní. Výtlačok je jedinečný, limitovaný s vlastným vyrazeným číslom.

TriTri postre Slovenska

Vyberte si ten svoj a vneste do svojho domova kúsok Slovenska. Či už si milovník turistiky alebo objavovania kultúrnych pamiatok, jednoznačne si prídeš na svoje.

Postre si môžete zakúpiť na stránke www.tritri.sk