Hanwag TATRA II LADY GTX, topánka do hôr pre aktívne ženy

Najdôležitejším kritériom pri výbere novej obuvi na hory je perfektný strih. Dôležitú úlohu ale hrajú tiež cieľová destinácia, terén, jednotlivé funkcie, farba a celkový dizajn. Pokiaľ ide o voľbu turistickej obuvi a topánok do hôr, sú aktívne ženy obzvlášť náročné.

Východiskovým bodom pre všetky dámske modely Hanwag sú špeciálne kopytá kopírujúce tvar ženských nôh, pri ktorých tvorbe bolo využitých desiatky rokov skúseností s vývojom a výrobou topánok. Tieto kopytá zaisťujú strih, ktorý je špeciálne prispôsobený ženskej anatómii.

TATRA II LADY GTX

Najpopulárnejšia treková obuv z dielne Hanwag sa v sezóne pre jar a leto 2018 dočkala premeny. Nová TATRA II naďalej nadchne ľahkou a zároveň robustnou podrážkou a vysokým komfortom. Pribudla ale svorka na priehlavku pre dvojzónovej šnurovanie a vyšité logo Hanwag na päte.

TATRA II LADY GTX

Nová stielka dobre reguluje vlhkosť vo vnútri topánky a efektívne tlmí nárazy aj pri chôdzi na dlhé vzdialenosti. Horná manžeta je pri modeli TATRA II LADY na zadnej strane kratšia, pretože ženy majú lýtko posadené nižšie než muži. TATRA II LADY je vyrábaná s koženou alebo GORE-TEX ® podšívkou v prevedení WIDE, NARROW a BUNION a v rôznych farbách.

TATRA II LADY GTX