Hanwag Cameros Wide - topánky na cestovanie aj do mesta

Hanwag sa zameral pri výrobe topánok Cameros Wide najmä na aktívnych ľudí, ktorí by chceli nosiť športovú a zároveň štýlovú obuv aj počas bežného dňa. A zároveň, aby bola obuv vhodná aj na cestovanie, či lahšiu turistiku. Topánka by pritom mala vynikať komfortom a funkciami, ktoré dokážu prekonať celý rad prostredí. Tomu má pomôcť pri Cameros Wide aj materiál G1000 a priedušná podšívka.

Prvá vec, ktorú si všimnete, je však pozoruhodný vzhľad. Jedná sa o veľmi dobre vyzerajúcu obuv aj do mesta, ale aj na cestovanie. Spracovanie je veľmi osviežujúce, nepokúša sa napodobňovať iné značky.

cameros wide hanwag

Vhodné aj pre silné dažde a bahnitejšiu pôdu

Spoločnosť Hanwag získala podnety - a tkaninové technológie - od švédskej značky Fjällraven v podobe vlastnej tkaniny G1000. A ukázalo sa, že je to skvelá voľba. Obuv je tak oveľa priedušnejšia než membrána a dostatočne odpudzujúca vodu, čo je vhodné aj pre silné dažde a bahnitejšiu pôdu. Odolnosť voči poveternostným vplyvom môže byť posilnená aj pomocou grónskeho vodu Greenland Wax.

Mäkká koža a perforácie okolo manžety spolu s priedušnou podšívkou zvyšujú cirkuláciu vzduchu, čo robí Cameros skutočne dobre prispôsobivú podmienkam a vytvára veľmi dobrý efekt pri regulácii teploty chodidla.

cameros wide

Široká podrážka

Pre niektorých je možno najdôležitejšia vlastnosť široká podrážka. Širšia predná časť rozhodne zvyšuje celodenný komfort tým, že nechá prsty celkom pohodlne.

cameros

Hanwag Cameros Wide sú perfektne spracované, neuveriteľne pohodlné a vynikajúco pôsobia v scenári aktívneho cestovania pri nie extrémnom počasí.