Čo ponúka nová kolekcia topánok Hanwag Active Winter?

Keď sa tradičný nemecký výrobca trekingových topánok, založený v roku 1921, spojí spolu s 128-ročným výrobcom pneumatík, môžete sa staviť, že pod jednou strechou nájdete len tie najväčšie mozgové kapacity.

hanwag winter

Tri nové, vysokokvalitné a multifunkčné zimné topánky Hanwag boli vyvinuté výhradne s novou podrážkou MICHELIN® V-ROUGH, založenou na legendárnej zimnej pneumatike MICHELIN Alpin 5. Nová podrážka ponúka mimoriadnu trakciu a stabilitu, pričom zostáva odolná voči oteru a má veľkú výdrž. Nové modely spoločnosti Hanwag ANVIK, AOTEA a MOAPA, všetky vybavené systémom MICHELIN® V-ROUGH, sú k dispozícii v maloobchodných predajniach od septembra 2017.

hanwag winter

MICHELIN® V-ROUGH SOHLE

Podrážka MICHELIN® V-ROUGH je unikátny a pokrokový mix dizajnu dezénu a špeciálne pripravených gumových zmesí, ktoré dokonale zodpovedajú podmienkam na zemi a ponúkajú veľké výhody aktívnym nadšencom zimných športov, ako aj mestským zimným užívateľom. Zimná zmes MICHELIN (WIC) je mäkká protišmyková zmes, ktorá ponúka nekĺzavú podrážku až do -30 ° C a dobrú odolnosť voči oteru.

  • Návrh dezénu MICHELIN® V-ROUGH je charakterizovaný spevnenými stĺpikmi na priľnavosť počas nárazu päty a špičky (1), čo má za následok maximálnu stabilitu a kontrolu na drsnom povrchu.
  • Špecifický dizajn dezénu pre progresívnu trakciu (2) a krížový dizajn dezénu zlepšujú priľnavosť a trvanlivosť (3).
  • Stredná časť chodidla poskytuje stabilitu a kontrolu nad prekážkami (4), zatiaľ čo široké drážky poskytujú vynikajúci odtok vody a zvýšenú flexibilitu (5).
  • Na podrážku pre túto technickú obuv sa takisto prenáša tvar V z legendárnej zimnej pneumatiky MICHELIN Alpin 5. 

hanwag winter

Podrážka Hanwag Active Winter ponúka trakciu, priľnavosť a je samočistiaca a odolná voči nárazom.